Skip to content

Kostuum op maat Breda

Kostuum op maat Breda

Bij One by Thomas Baldwin in Breda kunt u uitstekend terecht om uw kostuum op maat te laten maken. Wij werken reeds tien jaar met een zeer betrouwbare en ervaren producent van maatpakken. U kunt de de stoffen en materialen voor afwerking van uw pak helemaal zelf uitkiezen. Uiteraard adviseren wij u hierbij. Zo is uw pak volledig naar wens en reflecteert het pak uw persoonlijkheid.

Waarom een kostuum op maat in Breda?

U kunt een maatpak iedere dag van het jaar dragen. Veel mensen dragen een pak alleen bij zakelijke of speciale gelegenheden. Echter, wanneer u eenmaal gewend bent aan een maatpak of maatjasje, zult u merken dat u deze dagelijks wil dragen. Bij One by Thomas Baldwin in Breda bieden wij u de mogelijkheid een uniek pak samen te stellen dat uw persoonlijkheid reflecteert en uiteraard perfect past. Voor trouwpakken kunt u ons ook bereiken!

Kostuum op maat Breda
Maatpak Breda

DIVERSE MATERIALEN VAN HOGE KWALITEIT VOOR UW KOSTUUM OP MAAT

Komt u bij ons in Breda een kostuum op maat uitzoeken? Dan kunt u kiezen uit meer dan 300 stoffen van diverse leveranciers. Verder hebben wij de beschikking over meer dan 50 verschillende voeringen en knopen.

U kunt bij ons niet alleen de stof en voering van uw pak uitzoeken, maar ook de details als revers, zakken, knoopsgaten etc.

Daarnaast kunnen wij ook de exclusieve stoffen van merken zoals Holland & Sherry, Scabal en Dormeuil leveren
Mede door de constante en betrouwbare kwaliteit van ons atelier, kunnen wij garanderen dat u als de beste versie van uzelf naar buiten loopt.

Maatpak Breda

pakken

Een maatpak of jasje geeft u een bijzondere uitstraling en een perfect gevoel als het om draagcomfort gaat. Wij meten u in en uw maten worden in ons systeem opgeslagen, zodat de volgende bestelling eenvoudig gedaan kan worden.

Kostuum op maat Breda

stoffen

Wij nemen graag de tijd om, onder het genot van een heerlijke kop koffie of een goed glas wijn, een uniek pak of jasje samen te stellen. 
Wij werken met top stoffenhuizen als Loro Piana, VBC, Reda, Marlane, Dormeuil en Scabal.

PRECIES OP MAAT = FOURNITUREN

DANKZIJ ONZE RUIME KEUZE IN FOURNITUREN, ZOALS KNOPEN, VOERINGEN, KRAAGVILT ETC. KUNT U UW KOSTUUM OF COLBERT HELEMAAL EIGEN MAKEN.

Maak een afspraak

Wilt u graag een uniek kostuum of colbert op maat uitzoeken, maar weet u nog niet goed welke stijl bij u past? Wij voorzien u graag van advies. We kijken samen naar de mogelijkheden voor de pasvorm en de uitvoering. Wilt u ook profiteren van onze jarenlange ervaring? Maak dan een afspraak bij ons in Breda. Wij komen ook bij u thuis of op kantoor.

Heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.