Skip to content

Maatpak Breda

Maatpak Breda

Wilt u een maatpak in Breda kopen voor een scherpe prijs?
Bij One by Thomas Baldwin maken we kostuums en colberts voor elke budget. Stel uw maatpak samen met een ruime keuze in stoffen, voeringen en details voor de afwerking. Wij zorgen ervoor dat u zich compleet op uw gemak voelt in een pak dat perfect aansluit op uw lichaam. U kunt uw persoonlijkheid tot zijn recht laten komen in uw pak.

Talloze opties voor de stof en voering van uw maatpak in Breda

U kunt bij ons terecht voor een prachtig maatpak of colbert. Wij bieden u volledige keuzevrijheid in het samenstellen hiervan. Zo kunt u bij ons kiezen uit meer dan 300 verschillende stoffen en meer dan 50 voeringen. Tevens hebben wij een zeer ruime keuze in knopen en andere afwerkingsmaterialen.

Kostuum op maat Breda
Maatpak Breda

Bij One by Thomas Baldwin geven we u graag advies

Laat ons u voorzien van een pak dat u perfect past. We maken uw pak volledig op maat, zodat het uniek is. Vindt u het lastig om te bepalen welke stoffen en welk model u graag terugziet in het pak? Doe dan een beroep op onze ruime ervaring. We geven u graag advies over de stijl die het best bij uw lichaam en persoonlijkheid past. We zien namelijk graag dat u zich op uw gemak voelt en iedere dag op uw best voor de dag kunt komen. Ook voor speciale gelegenheden helpen we u graag met een uniek pak. Komt u bijvoorbeeld langs voor een trouwpak in Breda? Kom dan gezellig bij ons langs, onder het genot van een kop koffie of een lekker glas wijn, en dan stellen wij een prachtig trouwpak voor u samen waarin u de hele dag kunt stralen.

Maatpak Breda

pakken

Een maatpak of jasje geeft u een bijzondere uitstraling en een perfect gevoel als het om draagcomfort gaat. Wij meten u in en uw maten worden in ons systeem opgeslagen, zodat de volgende bestelling eenvoudig gedaan kan worden.

Kostuum op maat Breda

stoffen

Wij nemen graag de tijd om, onder het genot van een heerlijke kop koffie of een goed glas wijn, een uniek pak of jasje samen te stellen. 
Wij werken met top stoffenhuizen als Loro Piana, VBC, Reda, Marlane, Dormeuil en Scabal.

PRECIES OP MAAT = FOURNITUREN

DANKZIJ ONZE RUIME KEUZE IN FOURNITUREN, ZOALS KNOPEN, VOERINGEN, KRAAGVILT ETC. KUNT U UW KOSTUUM OF COLBERT HELEMAAL EIGEN MAKEN.

Maak een afspraak voor het inmeten van een maatpak in Breda

Wilt u uw opties verrijken met een maatpak in Breda? Maak dan een afspraak bij One by Thomas Baldwin. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de stoffen en details voor uw pak tijdens deze afspraak. Uiteraard meten we ook uw maten op, zodat we uw nieuwe pak perfect passend kunnen maken. Stel uw pak samen met enkel materialen van zeer hoge kwaliteit. Voelt u speciaal wanneer u uw unieke pak draagt.