Skip to content

Over ons

One By Thomas Baldwin

One by Thomas Baldwin bestaat dit jaar precies tien jaar, in die tien jaar hebben wij vele klanten ingemeten en voorzien van een perfect zittend pak of jasje. Door de ruime ervaring met inmeten, kunnen wij inmiddels binnen korte tijd de juiste maten vaststellen, zodat u niet uren hoeft stil te staan voor een meetsessie. Die gewonnen tijd besteden wij om samen het mooiste pak of jasje samen te stellen.

Maatpak Breda

pakken

Een maatpak of jasje geeft u een bijzondere uitstraling en een perfect gevoel als het om draagcomfort gaat. Wij meten u in en uw maten worden in ons systeem opgeslagen, zodat de volgende bestelling eenvoudig gedaan kan worden.

Kostuum op maat Breda

stoffen

Wij nemen graag de tijd om, onder het genot van een heerlijke kop koffie of een goed glas wijn, een uniek pak of jasje samen te stellen. 
Wij werken met top stoffenhuizen als Loro Piana, VBC, Reda, Marlane, Dormeuil en Scabal.

PRECIES OP MAAT = FOURNITUREN

DANKZIJ ONZE RUIME KEUZE IN FOURNITUREN, ZOALS KNOPEN, VOERINGEN, KRAAGVILT ETC. KUNT U UW KOSTUUM OF COLBERT HELEMAAL EIGEN MAKEN.

Zakelijk, casual, feestelijk

Je kunt ook losse colberts, gilets of pantalons op maat laten maken.

Voor dames hebben wij uiteraard ook het perfecte pak op maat, elke vrouw is uniek, dus een maatpak is bij uitstek geschikt voor dames of het nu

zakelijk, casual of feestelijk is, in een maatpak zie je er altijd goed uit.casual, feestelijk

Speciale gelegenheden

Wij hebben inmiddels vele bruidengommen mogen voorzien van een prachtig zittend trouwpak, dat uiteraard ook na het huwelijk bij andere gelegenheden gedragen kan worden.

Een perfect zittende smoking hoort in elke kleerkast thuis, zeker nu er weer meer gefeest wordt.