Skip to content

Trouwpak Breda

Trouwpak Breda

Bent u op zoek naar een trouwpak dat u als gegoten zit?
Bij One by Thomas Baldwin in Breda kunt u uw trouwpak volledig naar wens samenstellen, tot in de kleinste details. Voor elk budget is er een ruime keuze uit een stoffen en voeringen die uw pak persoonlijk maken. Geniet van uw mooiste dag in een pak dat echt goed voelt en staat.

Laat ons uw trouwpak in Breda maken

Een pak dat u draagt op uw bruiloft mag speciaal zijn, het is toch ook een speciale gelegenheid. Wij zien graag dat u zich goed voelt in uw pak, daarom raden we altijd een maatpak in Breda aan. Op een dag dat u en uw partner in de belangstelling staan is het prettig als u ook kleding draagt waar u zich prettig in voelt en die bij uw lichaam en persoonlijkheid past. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een ruim aantal stoffen en geven we u graag advies over het model van uw trouwpak in Breda.

Kostuum op maat Breda
Maatpak Breda

Keuze uit meer dan 300 stoffen voor uw trouwpak in Breda

Wij bieden u veel opties aan wat betreft stoffen. Zo kunt u bij ons kiezen uit meer dan 300 verschillende stoffen en 50 diverse voeringen. We hebben stoffen van prachtige merken zoals Holland & Sherry, Scabal, Loro Piana en meer. Kies uit deze en/of andere merken en stel een combinatie van stof en voering samen. Zo sluit uw trouwpak in Breda aan bij uw persoonlijke smaak.

Trouwpak breda
Maatpak Breda

pakken

Een maatpak of jasje geeft u een bijzondere uitstraling en een perfect gevoel als het om draagcomfort gaat. Wij meten u in en uw maten worden in ons systeem opgeslagen, zodat de volgende bestelling eenvoudig gedaan kan worden.

Kostuum op maat Breda

stoffen

Wij nemen graag de tijd om, onder het genot van een heerlijke kop koffie of een goed glas wijn, een uniek pak of jasje samen te stellen. 
Wij werken met top stoffenhuizen als Loro Piana, VBC, Reda, Marlane, Dormeuil en Scabal.

PRECIES OP MAAT = FOURNITUREN

DANKZIJ ONZE RUIME KEUZE IN FOURNITUREN, ZOALS KNOPEN, VOERINGEN, KRAAGVILT ETC. KUNT U UW KOSTUUM OF COLBERT HELEMAAL EIGEN MAKEN.

Talloze mogelijkheden om uw pak te personaliseren

Bij One by Thomas Baldwin hebben we aandacht voor u en aandacht voor detail. We laten u graag zien hoe we een kostuum op maat in Breda kunnen personaliseren. Het blijft niet alleen bij het uitkiezen van de stof van uw pak en de voering van uw jasje. Een pak kunt u namelijk ook personaliseren door de manchetknopen, de knopen van uw jasje en het garen aan te passen. Dit zijn nog maar een klein aantal van de mogelijkheden die wij bieden voor personalisatie van een trouwpak uit Breda.

Een pak op maat voor iedereen

Wij hebben uiteraard niet alleen pakken voor heren, we maken ook pakken voor dames. Wij zorgen ervoor dat uw lichaam tot zijn recht komt en u kunt stralen op uw trouwdag en op iedere andere dag van het jaar. Wilt u langskomen voor een trouwpak in Breda? Maak dan een afspraak.